Murr

Skola , skola , skola! Dag ut och in! Älskar igentligen att vara i skolan , riktigt nöjd att jag valde östra med tanke på att jag knappt kännde några där! Skolan är verkligen min "safe zone" där nästan inga vet nått om mig! Älskare! Förutom allt plugg och några i min klass är det Nice!
Aja, tillbaka till bloggen haha. Efter skolan idag drog jag till Camilla, sedan köpte vi oss en varsin taco paj och så kom Fredde och hämtade oss så drog vi till Cissi och kollade film!
Kännde mig inte alls mobbad när Cissi och Kenny är så gulliga och nu så är Fredde och Camilla också fett gulli gull! Tur att jag hade Måns att kika med och en kudde att krama haha! Är iaf hemma i min säng nu! Ska snart sova, ska nog börja tanka glee först så jag kan börja kolla på det när jag ska sova sen haha! Torsdag till lördag har jag fått jobb ! Så det ska bli skit Nice att tjäna lite pengar! Förhoppningsvis blir det mer jobb sen! Imorn börjar jag 11.20 men ska upp sju och se julkalendern sen gymma för kommet inte kunna gymma föräns lördag annars... Murr!
Imorn är det skola sen handledare kurs! Pussss, Random pics kommer här!


Wöööw

Efter en alkohol och film fylld helg är det dags att dra sig till gymmet! Bjuder på lite bilder! Puss.


RSS 2.0