Titta vad mamma kom heem meeed , mhiihih

sliten chey men weehhååå!

19.19

Gick till skolan idag, det var hyffsat chill. Vi var i kyrkan också på typ gudtjänst, kristen du vet , fast nä. Fick ju självklart värsta hostdampattacken så det känndes ju as nice. Tog iaf moppen till Camilla efterskolan så drog vi till donken och mötte upp Erica och Isabelle. Sedan gick vi hem till Camilla igen och kollade på disney channel och film. Cissi joinade under tiden också. As niceeee. Typ runt halv sex eller nått så drog jag, Erica och Cissi till Gp för cissi skulle käka. Då kom Karin dit också. Så chillade vi där ett tag, runt halv sju eller nått så drog jag hem och nu är jag hemmaaa! Blöder näsblod gör jag också, aandra gången idaaaagggg, får daaaaamp. Pööössss
mhihiihi troll

12.11

Blir hemma idag med, men imorn då jävlar ska jag till skolan. Får dock se om jag ska träna, beror på hur hostan är då. Håller iaf på att städa rummet, men måste pausa flera gånger för jag typ inte kan andas och hostar ihjäl mig hahah. Snart är det jul fokes! Det ska bli så äckligt skönt med jullov. Har så galet  mycket plugg nu så jag kräks, och smarta jag tar ju inte hem nått så jag kan inte plugga nu när jag endå är sjuk. Gaahhhh. Aja hejdåå!
mannen i mitt liv ♥

idag är ingen vanlig dag för idag är det kurrabelles födelsedag!

Grattis älskling på 16 års dagen! Hoppas du får en awesome födelsedag trotts att du är sjuk! Love u honeybunny!

Dag 1 – En bild som gör dig lycklig

Jag menar då inte bara människorna på bilden utan jag tycker att bilden representerar mina närmsta! Dvs även min familj och lite andra vänner! Älskar er alla!

snodde av angelica, Dag 1-6 , nu kör vi!

Dag 1 – En bild som gör dig lycklig

Dag 2 – Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

Dag 3 – En bild jag aldrig publicerat förut

Dag 4 – Någon jag skulle riskera livet för

Dag 5 – Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

Dag 6 – 10 saker du inte visste om mig


18.43

Har  varit hemma hela dagen , är ju sjuk. Niclas kom hem vid två eller nått då åkte vi till hemmakväll och köpte den nyaste Harry Potter filmen, så vi kollade på den eller ah jag sov. Sedan har jag typ bara chillat och suttit vid datan. Tänkte städa men det lär inte hända. Ska nog ta en dusch nu. Pöösss
Kurrabelle och Elin får fylla ut inlägget, så himla söta!

beställt!

399 kr från Brandos.se

vill haaa

frågan är bara, svart eller vit?

16.29

Gårdagen var riktigt lyckad! jag, Camilla, Cissi, Kenny , Isabelle och Erica käkade middag och förkrökade lite hemma hos Isabelle! Isabelle fick även lite presenter osv hihi ! Sedan vid tio så drog jag , Camilla, Erica och Isabelle till en fest i tullinge!
Det var galet mycket folk men trevligt folk så ju fler destu bättre! hade riktigt kul!
Vi tog sällskap med några på tåget hem sedan vid två, sedan gick jag hem till Isabelle och tog moppen därifrån hem. Idag har jag och Isabelle jobbat ! Känndes ju sådär vi var väl båda två lite smått trötta efter gårdagen. meen caaaash is king! Det går bra nu! Skulle spelat match idag men är suk så tyär!
Erica den såkallade "fotografen" tog bara bilder från när vi var hos Isabelle och inga från festen men vem vet det kanske dyker upp senare!

tagga!


10.38

Hade en jätte mysig kväll med Erica, elin och Isabelle igår! vi köpte massa godis och ericas pappa köpte massa chips och grejor till oss! Sedan kollade vi på idol och twilight. Dock låg jag och sov typ hela twilight för jag mådde ju inte så bra men mysigt hade jag endå! kärlek till er tjejer!
Somnade jätte tidigt igår så vaknade vid tio idag. Ska duscha och fixa mig sedan åka till Marcus och vara med han idag. Sedan ikväll blir det tjejmiddag hos isabelle och sedan förhoppningsvis vidare på fest! Puss!

i väntan på maaat

Ditt utseende:

Hårfärg? blond slingat
Längd? 165 där omkring
Skostorlek? 38
Ålder? 15

Piercingar ? fem i öronen och en i naveln


Kärlek:

Har du kille just nu? nej
Gillar du någon? nej
Vem? -
Tillåter du din kille röra vid dig? Ja if i had one
Överallt? Ja if i had one
Har du haft många förhållanden? jag har ju erica!

Haft ett "kk" förhållande ? ERICA!!!


Smak & stil:

Vad har du på dig? leggins, underkläder, skjorta
Hur ser dina trosor ut? BB
Har du någon BH? Yep
Hur ser den ut just nu? lila
Hur beskriver du en fjortis? ekar cissi attentionwhores
Hur beskriver du en pluggis? sånna som bara pluggar, som börjar grina om de inte får mvg

Bad days:
Har du varit full? Ja
Har du däckat? Jao
Har du haft sex på fyllan? Nee
Har du rökt? Ja
Har du snusat? Nepp
Har du gjort något olagligt? hihihii aa
Har du slagit någon ner till marken? Nepp

Yes/No:
Är du allergisk mot något? lite halvt mot pollen, får känningar
Tror du på gud? jag vill!
Har du en bästis? Yes
Är du vegitarian? No

Har du varit med om ett stort gräl? Yes


Antingen eller:
Mjölk/saft? Mjölk
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Katt

Cykla/gå? REX

Kärlek/sex? Kärlek
Öl/vin? Vin
Kanin/hare? Kanin


13.40

Holaaaa, skolan gick väl hyffsat bra idag. Mår inte alls bra dock, är fett förkyld och har galet ont i halsen. MEn det är fredag så inget kan hindra mig! Slutade runt ett och drog hem på direkten, har bara chillat , vid ett slutar elin och camilla så ska hämta elin snart så ska vi åka och tanka. Vi möter upp Camilla i centrum sen för hon får ta bussen heheheheh. Dom ska käka donken och sen ska camilla dra och jobba. Lär väl bli myskväll idag! Det passar mig perfekt eftersom jag är lite sjuk. pöössss

15.56

Yoyoyoyoyo, har spenderat förmidagen  skolan, sedan bjöd matte mig på donken, tack bebi <3 Vid tolv så åkte hela klassen plus B klassen till gymnasie mässan i älvsjö. Jag kännde att det var fett ovärt för vill ju gå östra men dom andra hade väl kul. Är iaf hemma nu , hade tänkt att träffa brudarna idag men pappa smsade mig och sa att djurgårdens damlagstränaren hade ringt och fårgat om jag ville träna med dem idag så såklart att jag ska göra det. Ska chilla hemma nu en stund och käka osv sedan åka in till eriksdalshallen. pöööösssss
just nu!

måndag gör jag ingenting ingenting ingenting , tisdag ser jag mig omkring mig omkring mig omkring

Kkom precis hem och sitter och funderar på gymnasium! Är väldigt säker på att jag ska söka till Östragymnasiet i skogås, men lite osäker på linje , antingen ekonomi eller samhälle. Dock är jag kass på matte så de lutar mer åt samhälle just nu. Så jävla svårt att veta vad man ska bli!!! Men samhälle är ju väldigt brett så man kan ju bli typ allt? De e ju räättt soooft! aja nog tjatatm ska skriva min jävla spökhistoria nu. PUSS
just nuuuu, pigg fast nej.

20.46

Hola chicas, sitter hemma hos Erica nu ich chillar galet. Cissi är här också, Camilla gick typ precis. Vi kollar på hannah montana och äter godis. As niceeee. Har spenderat dagen i skolan och sedan drog jag och Erica till cissis skola och chillade där med henne innan vi åkte tillbaka hehe. Plockade upp camilla på vägen också. Ska försöka blogga ordentligt men de e fett svårt för har as mycket plugg liksom men what to do? I will try my best.

ny blogg bitches!


RSS 2.0