tagga nyår!

Nu är jag galet taggad till imorn! NYÅR! allt är fixat! Kläder! dricka! ALLT! eller inte mina naglar men dom ska jag fixa imorn! jag och tjejerna ska först hem till camilla och äta middag och föra lite! Sedan ska vi på fest i tullinge. Sedan har Mattias varit gullig och lovat att vi får sova hos honom för bussen slutar gå från där vi ska va så det blir skit bra! TAAAAAAAAGGAAAA! pusssss!

dagens shopping!

kavaj från vermoda , man ser inte så bra men ni vet ju hur en kavaj ser ut! 400 kr!

ring 129 kr och örhängen 79 kr! från Ginatricot om ni inte ser det!

lösögonfransar , 70 kr från HM!

halsduk! 99 kr från ginatricot!


Skit snygga irl! 500 kr från bianco!

00.40

Tja! Storvreta gick väl sådär men hade fett kul med tjejerna! Vi åkte ut i semifinalen i B slut spelet! MMen what to do liksom! Har ätit fett nice , umgåtts med källse , umgåtts med alla tjejer! Fetttt me nice! Kom hem idag , duschade och drog till camilla där även elin var! Chillade med mina bebos ett tag , sen drog elin hem och då köpte jag och camilla GP och tog rex hem till Erica. Där spenderade vi resten av kvällen vilken var otroligt trevligt! Nu är jag hemma och ska sova! Imorn ska jag åka till nacka forum och shoppa! Med isabelle och Erica, Kenny och cissi ska kanske med också men cissi svarar inte! men vi hörs imorn! PÖSSSSSSSSSs

ge mig sommar


fler bilder från festen i tullinge


storvreta imorn!

Kanske mobil blogga nån gång ibland annars kan ni följa mig på facebook och instagram (emmalaarsson) PUSS!

julklappar

presentkort på hm och ginatricot!
trosor , wiiieeeeee riktiga mens trosor!
björn borg parfym
morgonrock
mini högtalare!
tofflor!
8000 kr i den fina röda spargrisen! nöff nöff
sist men inte minst! IPHONE 4S! i love it! har säkert glömt nån julklapp men ni överlever nog!
Puss!

stämning

Orkar inte berätta om vad jag gjorde igår på dagen för var hos mina kusiner och det är inte särskilt intressant men kom hem vid halv tio och drog direkt hem till isabelle där även cissi , camilla och erica också var! härligt! Fick en inbjudan om fest i tullinge vi tvekade först men sen drog vi dit. Dock åkte isabelle hem igen för hon mådde inte bra stackarn :( Men vi andra hade trevligt och mycket trevligt folk var det! Men på vägen hem , ajajajjajajaj gooosh! inte okej nånstans! Vi mimssade sista bussen som gick från festen till stationen, Så då ska ju vi traska till stationen! Och jesper säger att det tar typ tio minuter, I MIN RÖV ATT DET TOG TIO MINUTER. Efter att vi hade gått i den där jävla fucking orkan jäveln ORVAR så i typ en timme så tog jag mitt förnuft till fånga att ringa en taxi! HAr aldrig varit så jävla nöjd över att sitta i en bil som då! Klart värt 230 kr! Det kanske inte låter så farligt men tro mig! Står ni där och hittar inte till stationen , det är kolsvart ute och värsta stormen! Det var knaaas!
simon och zebbe , hahah
jag , carro , kajsa och camillaaa
kajsa och robin!
jag och alle (?)
simon och camilla!
alle (?) och camillaa!

Nu emma har du varit jätte duktig som har bloggat och skrivit namn och grejer , klapp på axeln till dig!

@ cissis house

Slaggade hos Cissi inatt! Gårdagen var flippad men det positiva är ju att vi aldrig lär glömma den kvällen! Ska börja traska hemmåt snart men Cissi sover och vill inte väcka henne. Vi hörs när jag kommer hem , så bjuds det på bilder också!


22.48

Sitter på landet och lökar , fy fan vad döds tråkigt det är. Har fått julklappar och är nöjd. Nu vill jag bara hem. Men nej för imorn ska vi till kusinerna och sen ska vi äntligen hem. Spelar ingen roll vad klockan blir imorn för ska direkt träffa tjejerna. Märker när man är helt öde hur mycket man saknar dom, åhhh vill bara bryta ihop. Så galet tråkigt här. Ingen mottagning på telefonen heller. Får det imorn, jag och niclas ska åka tidigare till norrköping, måste köpa ett skal och skydd till nya telefonen och mottagning ska jag ha! Vi hörs imorn eller på måndag. och till mina vänner , Jag älskar er!

drar till landet och firar jul, ses på söndag!


hej hej hej vi har kuuuuuuul


@ camillas plaaaace

är hemma hos camilla för tillfället! filmen igår var riktigt bra, dö för taylor lautner  <33333333
skolan var som vanligt, slutade vid ett och drog hem och ungicks med min bror ett tag, sedan gick jag i det vackra snö landskapet hem till camilla där elin och ella också var. vi kollade på filn och chillaxa galet. de har dock dragit nu :[[ vid sju typ så rullar jag not träningen. ni får ha det så bra så länge. puuuuussssss
6

kvällens film


alive

faaaaaaaaaaaaaaaaaan va trött jag är, döööööööööööö. Men är iaf hemma nu! Dagens planer är att ag ska dra på bio med Cissi och Kenny! Känner mig inte alls som tredje hulet nej nej! Vi ska iaf se abduction, Taylor lautner är med , döööööööööööö. Kommer nog bli ännu en bra kväll! Pusss!
söta!

14.19

Gårdagen var galet nice! Började med match som vi vann med 3-1, mot tullinge! Åkte sedan hem och duschade och fixade mig. sedan kom lövet och hämtade mig så åkte vi till eriksdalshallen och jobbade i några timmar. Typ vid åtta var jag hemma och firade liten jul med min familj! Ytters trevligt! Närmare halv tio så drog jag , camilla , Erica och isabelle in till skanstull hem till en kille som heter Lukas! Där var det lite partaj! ¨Några brudar från mitt lag var där så hade jävligt trevligt! Niclas hämtade oss vid typ halv två eller nått , då drog vi till centrum och käka Gp , fick även sällskap av grannen och lite fler folk på vägen hem till Erica sen! Lyckad kväll iaf! Pussss


01.17

Spenderade kvällen hemma hos Erica! Vi hade sällskap av Oscar, David , Camilla , Isabelle , Elin och Ella! Vi hade jätte trevligt! Vi började kolla på tre filmer men såg inte klart nån! Lyckat! Men vi hade jätte trevligt och satt och prata istället! Skulle ta bussen hem som gick halv ett så tog sällskap till centrum med Bollen, Camilla , Oscar och david! Sen när man kommer till centrum så går bussen om en halv timme! Jääteee ruuulig. Men fick selle av Oscar och David en bit! Trevliga pöjkar! Nu ska jag sova! godnaaaaaaaattt
Det gör inget att du säger det ofta , jag gillare, älskar dig med!

älska livet!

Skolan idag var chill! Gårdagen var helt awesome! Älska livet just nu! Skolan går bra, världens finaste vänner, bästa familjen! Kan inte bli bättre! Camilla ska ringa mig sen så lär jag väl åka till henne, och ja jag ska tamoppen, jag skiter i! Ikväll blir det filmkväll hemma hos Erica med tjejerna och även oscar! Kommer nog bli super mysigt! Puuuusss!

22.22

Heeej kåmpisar! träningen gick bra! Åt sedan donken till middag! Sitter nu nyduschad och fräsh vid datan! Har precis bestämt med oscar att snön ska komma snart och att det ska vara snö på julafton! Inget snack om saken! Imorgon är det torsdag! Dvs skola från åtta till tre. Ska sedan hem och chilla sedan ut och träffa en vän! Nu ska jag sova! juste ! måste bara säga att den 27 till den 29 är jag på innebandy turnering i storvreta! Och min bror Marcus källse ska dit samtidigt som mitt lag fast med hans lag dåra och vi ska bo på samma hoteelll! Åhhh taggggaaa kääällse bror! :D Kommer bli så jävla kul! GODNATT!
mina fina änglar!

onsdag

Holaaaa chicas! Dagen rullade på fort som vanligt! Fick reda på att jag tydligen hade klarat G på terminsprovet! så jävla nice! anita (min lärare dåra) tyckte att jag skulle sikta på högre än G till nästa termin! Fatttaaa vad awesome!
Hade engelska prov idag också, gick nog helt okej! Blir dock så jävla trött på vissa människoooor. Herreee. Sista lektionen chillade vi och fikade typ. För Anders en lärare fyller år idag så vi firaade typ honom! Nu ska jag städa mitt rum och sedan åka på träning! Puss!
bra tidsfördriv , mihhihi

brutalt awesome kväll, godnatt!


16.33

Igår drog jag hem till Camilla och var med henne, Cissi kom förbi i några minuter också. Åkte sedan till stanstullshallen och tränade med först damlaget och sedan mitt lag. Det gick jätte bra. När jag kom hem gick ag ut och träffade en person. Galet skönt att kunna smsa en person och veta att han kan svara och att han mår bra. Kom hem runt elva halv tolv eller nått. Duschade och sen sov jag. Idag har jag varit i skolan, hade tyska prov! Gick faktist bra tror jag! Kollade även på lucia tåg. Nu har jag inga planer men har engelska prov imorn så borde plugga but nooo för engelska böckerna ligger i skolan. Orkar inteeee. Får väl höra av mig till nån av brudarna. Puss!
låter kurrabelle och jag fylla ut inlägget, kärlek ♥

14.35

Skolan idag rullade på bra! Såklart det rullar på bra när man har så fina vänner i klassen! HAde matte prov idag, termins prov! Det känndes faktist väldigt bra! Men vi får väl så på onsdag eller torsdag när ag får tillbaka det hur det gick! Nu ska jag bara chilla. Varken camilla eller cissi svarar när jag ringer så ah dom kan ta sig! Senare är det träning. Puss!

22.18

Igår så samlade jag ihop alla brudar + kenny - erica. Vi käkade mat hemma hos mig och kollade lite på film! Sedan fick jag sms om att det var fest i tullinge så alla utom kenny och cissi åkte dit. Förlåt cissi och kenny :(
På vägen drog vi även med hos Johanna och Julia! När vi kom till tullinge mötte jesper och några oss så gick vi till en kille som heter jonny som hade fest. Det var riktigt nice där. Dog lite mot slutet men det var trevligt folk osv! Lite senare så drog Isabelle,Johanna och julia hem men jag och camilla drog på efterfest! Träffade även lite folk som vi träffade för några helger sen så det var jätte roligt! Typ vid två eller nått så tuggade vi hemmåt! Vi hann med  tåget precis så det var as nice, fick även sällskap av Emma, Tess och simon på tåget. Trevligt! Men när jag och camilla kom till huddinge så var det några nolifers som hade tagit brandsläckaren och sprutat i hela snäckan så man såg ju ingenting! Var värsta rök molnet typ. Määääääääniskor assåå. MEn idag har ag iaf bara chillat under dagen , eller ah slaggade tills två typ och vid ffyra så åkte jag med Cissi , Camilla, Erica , Isabelle och Kenny och såg på Breaking dawn! Dö va bra den var! Dock ville jag klappa till Camilla och Erica för att dom var så obbiga under bion men det får man räkna med ibland! Nu är jag hemma och ska fortsätta kolla på Beck! Pusssss!

23.16

Sitter och chillar hemma hos Erica! Har varit här hela eftermiddagen/kvällen , Isabelle var också här men hon har dragit hem nu. Dagen har spederats i skolan, sedan i sjödal , tappade luren på vägen också , hahahah hur lyckas man , men den är tillbaka nu iaf! Jag , erica och isabelle köpte donken och drog hem till Erica. Hade super mysigt här , kollade på livet enligt rosa gjorde vi! Jarrrååå. Nu har jag och erica kollat på när therese och henne vänner bakar. De e livet! Imorn är det lördag! Wiieee! Vill tagga på fest! men vi får la se, ska nog träffa jesper, men vi får la se vad som händer! Hörs imorn , pöööösssss
min ängel ♥

chillani hos erica!

ÄRLIGHET
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? noll, typ
vad tycker du om kärlek? aldrig upplevt
har du svårt för att bli kär? tror det
när kysste/hånglade du med någon sist? det var en bra fråga!
ångrar du det? nää
har du hånglat med någon av samma kön? Aadå
ditt älsta hångel? 17

HAR DU NÅGONSIN
playat? maybe
hånglat med fler än 50 pers? Naj
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Neej, eller? nej det har jag inte
gjort något riktigt dumt? yaadå
gjort något du verkligen ångrar? aao
åkt ambulans? nej
gjort något olagligt? Såklart, BIFFkrim
blivit polisanmäld? Y
blivit stoppad av polisen? Aa
varit på polisförhör? nej
slagit ner någon? nej :(
skämts över dig själv? Japps
tagit droger? nej, står emot
gråtit inför någon du tycker om? japp
misshandlat någon? neee
umgåts med folk som sysslat med droger? jaa
haft sex när du inte ville? nee

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? hmmm, elin sov på golvet men det får räknas nu
såg dig gråta? min mamma tror jag
fick dig att gråta? privat
du hångla med? ehm cmailla? christoffer? jag kan inte minnas allt här i världen!
du var tillsammans med? -
sa att den älskade dig? nån av mina brudar <3

ÖVRIGT
Fullständigt namn? - Emma Linnea Viola Larsson
Vart bor du? - Huddinge
Bor tillsammans med? -Mamma, pappa, niclas
djur? - nada
När är du född? - 31 mars 1996
När ska du sova ikväll? - när jag blir trött
Duschat idag? - nej , snusk
Vad har du ätit? - allt som går att äta
Har du många vänner? - arå, har dom bästa iaf
Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen
Har du pojk-/flickvän? - nej..
Vem pratade du med i telefon senast? - ANDY!
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - jesper - venne men vi hörs imorn puss <33


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Saknat någon? - aa
Gråtit? - jaa
Skrattat? - OM JAG HAR!

open your eyes and pretend that nothing is wrong

grymt sa grisen. Idag har kag varit i skolan som vanligt, tuggade till sjödal på håltimmen med wendela , elsa och karin. Vi chillade lite med ramtin och även isabelle och erica en stund! Sedan drog vi tillbaka. Slutade runt fyra typ och tog selle med lana till donken och köpte cheesburgare, mehehhehe , gick sedan hem till Erica där även isabelle var. Vi bah chillade gaalet, sen tuggade vi vidare till sjödal och stöttade ramtin när han skulle snacka om sin linje på informations kvällen! Vi var ett bra support tror jag :D
Nu är jag hemma och ska duscha! Puss!

är hemma hos erica och bah chillar galet!


hejhejhejhejhej

1. Vad är ditt mellan-namn? Linnea Viola

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? jag är en EMMA

3. Är du i ett förhållande nu? nej

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -

5. Vem var du tillsammans med sist? singel och sökande jau!

6. Får man fråga varför det tog slut? inget påbörjat

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Erica

8. Vem vet mest om dig? Cissi

9. Vad gör du på fredagskvällar? Fest eller tare chill

10. Bästa filmen du någonsin har sett? hoppas inte jag har sett den än

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? nej

12. Har du någonsin varit full? Ao

13. Har du testat droger? Nej

14. Röker du? nje

15. Snusar du? Nej

16. Saknar du någon just nu? Japp

17. Hur mår du idag? jodå, life goes on even when it sucks

18. Hur många tabletter tar du dagligen? tabletter? typ inga?

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? typ kollade på keffaste julkalender, var typ med kim , jonas och dom

20. Bästa minnet från sommaren? fyllan hos jerry, nej driver, men allt var typ riktigt awesome!

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? minns inte

22. När var du där? men gaah

23. Är du rasist? Nej

24. Har du helt svenskt ursprung? nej , highwon från hjärtat Danmark!

25. Om nej, vart kommer du ifrån? - ^^

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska… tror jag?

27. Ser du fram emot någonting just nu? LOOOOV

28. Sköter du skolan? njeeee

29. Vad hade du för betyg förra terminen? 190p

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG

31. Vilket ämne var det? engelska

32. Har du fått ig på ett prov? Ja

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej

34. Anser du dig vara intelligent? Not rly

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? skrev ju om den i inlägget under

36. Vilken va den värsta tiden då? vette fan

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? nja

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nej -.-

39. Har du haft sömnproblem? Ja

40. Hur ofta gråter du? hela dan varje dag, assåå fan vet jag

41. Vad gör du när du mår dåligt? gråter

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Beror på men oftast cissi elle rmig själv

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? vilka ex?

44. Vilken klass går du i nu? 9A

45. Vilken skola? Tomtberga

46. Har du varit otrogen någon gång? Nej

47. Har någon varit otrogen mot dig? nej

48. Är du stolt över dig själv? ibland

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? social!

50. Vad får du ofta komplimanger för? Söt,röv

51. Har du lätt att få folk att skratta? Ja

52. Cider elller öl? Cider

53. Har du några talanger? jag kan "leka" med mitt spott,

54. Vet du om någon är kär i dig? nej

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Jadå

56. Vad står det i ditt senaste sms? ååoohh!!! vad gullig du är !!:-)<3

57. Hur lång är du? 165

58. Hur mycket väger du? 2873827163876283723n kg

59. Vilken storlek har du på kläderna? XXXXXXXXXXL

60. Har du svarat ärligt? njaaa


va fan hände?

jag fanns för dig dag som natt. Jag berättade saker för dig som jag inte berättat för mina tjej kompisar. Det var du som jag alltid kunde prata med. Förutom Cissi har jag aldrig litat på någon så mycket som jag litade på dig. Vi sågs hela tiden och det gick inte en sekund då vi hade tråkigt. Det var bland den bästa tiden i mitt liv. Känndes så tryggt att veta att om nått hände hade jag alltid dig bakom mig. Jag fanns alltid för dig, du sa flera gånger att du var så glad att du hade mig. Men nu då? Vad är vi? Ingenting. Jag försökte snacka med dig i början av detta men varför ska jag alltid höra av mig? Om du endå inte hör av dig så varför ska jag kämpa för att vi ska hålla kontakten. Det tänker jag inte göra. Den dagen du hör av dig kommer jag inte hata, för för mig är du fortfarande du ♥

11.29

Gårdagen började hemma hos mig tillsamans med Erica, Camilla, Isabelle och Elin! Vi käkade pizza och förade lite. Sedan kom även felix och alfred. Efter ett tag så drog vi med några till centrum och sedan tog vi tåget till älvsjö för att sedan byta till att åka till västerhaninge! Det är en jävla resväg! I västerhaninge var det fest men i en lägenhet och vi galet många så vi gick inte ens in. Så då drog vi tillbaka till tåget och tåget skulle gå om tjugo minuter. Älskaaaa! sedan böt vi ju tåg i älvsjö och de tåget gick också om tjugo minuter! vi skulle då tagga till fest i tullinge men när vi kom dit var klockan typ ett så jag pallade inte det. Så jag, Elin och Isabelle tog tåget hem igen. Fy fan för den kvällen. Dock hade jag ganska trevligt under kvällen men galet segt. Känndes som att vi hade flyttat in på tåget..!
vi i älvsjö..

01.29


01.25

Igår: var i skolan, drog till stan med min fina camilla! vi flummade runt och hade super mysigt. Fick även med mig en vinterjacka hem! Runt sju drog vi till Östra gymnasiet, pappsi följde även med. Det var informationskväll där. Verkar vara en riktigt bra skola!

Idag: Var i skolan som vanligt, träffade camilla så kollade vi på två bra filmer och käkade middag med hennes pappa. Sedan drog vi till Erica och spenderade kvällen där med en jävla massa data och line runner! De e livet de! Vid halv ett eller nått tog jag och Camilla moppen hemmåt, skjutsade hem Camilla. Det var FROST på moppen, körde som en jävla snigel och kallt som fan var det.
Nu: SOVA!
Imorn: Kanske match men hoppas inte för känner mig fortfarande krasslig, sedan har felix i stortsätt lovat fest!
PUSS
väldigt gammal och charmig bild på nyduschad och osminkad chey!

RSS 2.0