Saknar ni inte visste om mig! (Murr ja jag härmar alla andra)

• jag måste verkligen säga tack till typ allt folk gör eller ger mig , känner mig typ jätte elak annars. Varje gång jag glömmer så smsar tack efter haha!
• jag åker inget på Grönan nästan! Jag är sjukt höjd rädd och mår illa bara av att se skiten , har dock åkt vilda musen en gång! Gör aldrig om.
• jag älskar mina vänner så mycket så det gör ont , dom är mitt liv.
• jag har aldrig varit riktigt kär.
• jag har aldrig haft ett förhållande (lite uppenbart med tanke på det jag skrev över kanske)
• jag älskar att träffa nya människor , bland det bästa som finns tycker jag!
• jag har en galen fobi för nattfjärilar , hundar och krokodiler.

Kommer inte på mer nu :D


12.58

Fredag/Lördag: Jobbade till fem, dom sista timmarna på jobbet fick jag sällskap av Isabelle och Cissi. Efter jobbet åkte vi hem till Tim för att hämta våran dricka , där var även Felix , Adrian, Michaela och Amanda. Det slutade med att alla dom hakade på hem till mig där det vankades lite kräftor och krök. Även Erica och Lillen hakade på! 
Efter några timmar hos mig drog vi till Sanna som hade lite partaj. Mycket trevligt! Sedan blev vi hämtade av kim och alla så åkte vi på fest i solgård som varade i typ en halvtimme! Det var segt som fan men då åkte vi till kims stuga och kröka vidare där. Vid kvart  i åtta på morgonen så rullar jag och Erica hemmåt. Efter lite kräk pauser för Ericas del och käk pauser för min del så somnade vi hos erica runt nio kanske! 
Lördag: Åkte hem från Erica och fixade mig lite fort sedan tog jag och isabelle bussen till skärholmen ,fick med mig en jacka , en skjorta och ett par svarta jeans! Kan visa bild en vacker dag. När jag kom hem därifrån blev det käk och en dusch! Sedan när jag och isabelle var klara med allt så gick vi hem till Adam som hade lite krök! Trevligt folk och alkohol dvs en bra lördag! Tog selle hem  med Oscar i spöregnet , han skulle igentligen gått hem till vista men lät han sova hos mig så han inte skulle komma hem tvär blöt! 
Oscar drog precis och vet inte om jag har kapacitet till att göra någonting idag... Ska iaf slänga i mig lite mat nu! Puss!
hahah vilka snygga vänner jag har!

Right now

Softar vovve på jobbet just nu, grabbarna har domarkurs så sitter bara och kollar på. Imorn jobbar jag från sju till fem , Åhhh tagga ! Sedan blir det Kräftis och fest! TAGGA.
Idag ska jag vara med Cissi , love <3


08.20

Hola amigos , jobbar hela denna vecka från halv nio till halv fem så blir inte mycket bloggning direkt. Ska försöka köra igång när skolan börjar! Ååångest. Igår jobbade jag , sedan drog jag hem och böt om innan jag mötte lillen i centrum så drog vi in till stan och mötte upp hans polare , dom gjorde lite stuff och sen gick vi till io där dom spelade lite och jag kollade på. Konstigt nog är det ganska kul och kolla och höra allt dom säger. Man fattar ju noll !!
Men sedan bjöd lillen mig på glass så drog vi tillbaka till Huddinge , åkte hemmåt och så slaggade jag typ direkt . Idag ska jag jobba sen vara med bollen! Puss !


Igår var det fredag och idag är det lördag!

Gårdagen började hos Camilla med Camilla , Erica och Satu! Dock blev våra lite Sabbade så vi drog till Erica och började kröka där! Då kom även Isabelle ! Efter ett tag drog jag , Camilla och Isabelle hem till Sonny som hade lite krök ! Ytterst trevligt men sen drog jag med mig Camilla , Isabelle , Johanna , Johanna och Hannah hem till Adam där vi fortsatte kröka tills vi åkte på fest i solgård! På vägen till solgård catchade vi upp med Erica och Satu och några fler som var med dom! Efter en lyckad kväll så blev det sleepmode hemma hos Adam.
Idag har jag varit med Cissi och är på väg hem nu och ska fixa mig lite . Ikväll vankas det krök med Camilla och hennes systers vänner! Sedan får vi se om nått annat dyker upp ! Peace


Imorgon är det fredag!

Idag har jag styr upp det medta, hämtat mitt busskort till Adam , lämnat Emils skor , styrt upp morgon dagen , varit på möte inför jobb och hunnit dra på krök ! Vissa dagar hinner man mer än andra! Trevlig dag och imorn är det fredag! All in för fan! Life is what you make it. Puss


18.18 make a wish!

Gårdagen var trevlig! Kan dock inte kalla det fest mer krök. Men det bjöd på dricka och trevligt folk så jag klagar inte! Vi tog nattbussen hem runt två då camilla hade slängt sig och badat i det oehört blöta gräset. SLaggade hos Erica och käkade lite oxfile som nattkäk. Satt allt annat än fel! 
Är hemma nu och väntar på Isabelle , Vi ska hem till Adam och softa med Adam och Felix. Känns som att ni har läst ugnefär samma förut? Men ahh så äre iaf. Så himla tråkigt väder så filmkväll är perfekt! Puss!
jätte gamal bild!

heeej bloooggeeen

Igår vankades det första doppet i gömmarn med camilla och isabelle! Dock bara jag och Camilla som tog det stora steget och faktist badade! Tyyynga. På kvällen vankades det film kväll hos Adam med Adam , Felix och isabelle! Det var trevligt förutom på vägen dit då det spöregnade och jag tänkte självklart att vi hade ett paraply hemma men tror du att vi har det?! svar nej. Så kom dit tvär blöööt. Men det var gosigt! 
Idag har det chillats gärnet med Camilla , Erica och isabelle! Blev lite donken och en tripp till UMO. Alltid lika mysigt. 
Är hemma hos Erica at the moment med Erica och Camilla. Vi håller på och snyggar till oss lite. Vi ska möta Satu i tulllinge klockan tio så skare bli lite partaj där. Gamla goa tullinge! Förutom mina allmänt fula kläder så blire nog en bra kväll! 
imorn ska jag jobba och tjäna lite cash! Peace out.
Bjuder på en bild på mig och Sam , ytterst nyktra och söta må jag påstå!

Torsdag kväll yhhhhh

Tjabba! Kvällen började med att jag mötte upp Cissi i centrum , vi styrde upp lite käk på donken och annat bra skit. Sedan fick vi med oss isabelle också så drog vi hem till Cissi och softa. Sedan ringer Felix och bjuder in oss på krök hos Tim . Så självklart tar vi bussen till han där även Rassmus , Robin och Emma var. Men dock inte Tim hahaha , så efter ett tag drog vi hem till Rassmus och kröka lite där. Då kom även lite andra tjejer , Camilla och Sam och nick. Trevlig och lugn kväll! Precis vad jag behövde . Nu är jag hemma så sk slänga i mig lite mat och sedan sova ! Imorgon är det fredag!! Fuck Yeah!


RSS 2.0