PEACE AND LOVE IMORGON!


just nu

Kom precis hem från Camilla. Vi softade där. Putte var även med! Popcorn , tv och cola. Vad mer behövs liksom? Idag ska jag försöka komma till sängs tidigt och inte sova till halv två som jag gjorde idag. För imorgon så ska jag packa och tagga galet till peace and love! På måndag åker vi mother fuckers! ÅH fan va kul det kommer bli! Nu vankas det jordgubbar! Puss!

och nej jag har inte ett gigantisk öga och ett tiny!

midsommar firande hos familjen Guldbrandzén






Kvällen avslutades med lite party och även vp i källbrink!

@ericas house


Snart blir det middag här med fina vänner! Sover sedan med camilla i hennes brors lägenhet! Ska hjälpa bruden att vara hundvakt imorgon! Puss!

11.32

Drar igång bloggningen lite på riktigt nu då! Mest för min egen skull och för mina vänners skull! Igår fyllde bestisen Erica hela sjutton barre! Då blir det lite överasskning för henne och sedan avslutades dagen i parken med Jim , Patrik , Erica , Terror , Oscar och Grek! Det var ytterst trevligt. Jag ska snart dra hem till Erica med isabelle , det är soft väder idag så vi tänkte sola. Dock är jag är på sol humör , därav så har jag fett med kläder på mig. Men drar väl med mig ett par shorts. Vill ju inte se ut som jag gör nu på peace and love. Pusss så länge.
såhär ser jag ut just nu!

SOMMARLOV

Inledde mitt sommarlov med lite tårar , grundskolan är faktist över för min del nu. Delvis skönt men endå sorgligt , har endå spenderat tio år i Tomtberga skolan. Fick besök på skolavslutningen av mina fina vänner Camilla , Erica , Isabelle och Fabian. Ytterst snällt av dom att komma. Efter skolavslutningen drog jag , Erica och isabelle till Cissi och käka , sov , kolla på två filmer och chillade allmänt med livet. Precis som man ska göra på ett sommarlov! Efter ett gäng sushi bitar och en cola senare så var vi hemma hos hjalmar , isabelle var även med. Hemma hos hjalmar var redan fabian , jonas , Elsa och Alice! Senare kom Erica också! Det var en ytterst skrattfull fotboll / chill kväll! Pappa kom och hämtade mig och skjutsade även hem mina vänner. Nu är det mys som gäller , ska kolla film och slagga! Är sjukt trött!
Bild från avslutningsmiddagen i måndags!

Gårdagen

Spenderade gårdagen med massa sköna människor på dalarö! Där vi satt ute vid en strand med massa människor och söp! Det var riktigt trevligt faktist! Åkte hem med Erica och Andy sen, och på tåget träffade jag min granne! As soft så men fick sällskap hem! Idag är det bara att tagga om! Puss!


Monsters inc yeaaahhh!!

Sitter med Angelica på fysiken och lommar på monsters inc! FUCK YEAH


Bra avslut på denna dag, mys med mammi ❤


Gårdagen

Gårdagen spenderades hemma hos Emil i Södertälje med lite soft folk! Bland annat mina fina tjejer och Patrik! Det var mycket trevligt! Träffade två gamla party kompisar som inte hade träffat på länge så det var kul!
Kom hem runt halv tre , nattbussen for the win eller vad säger du Erica?
Slaggade när jag kom hem efter några nävar chips och massa vatten! Sånt uppskattas dagen efter när man mår toppen!


RSS 2.0