Godnatt

Vi torskade matchen men jag gjorde iaf två mål så är nöjd! Har träffat Robin en stund ikväll. Ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Bjuder på några bilder jag tog innan matchen! Puss!


12.26

Igår drog jag på bio med mattias, Wendela , Isabelle , Camilla och Elsa! Lejon kungen i 3D. Mäktig jävla film! Wendela , Elsa och Mattias skulle vänta på Emelie och Ebba så jag , Camilla och Isabelle tog den tidigare bussen. Drog hem till Erica där även Elin och Ella var. Martin skulle kommit dit men så blev det inte. Tjejerna drog hem vid elva eller nått. Jag stannade kvar hos Erica och då fick jag sms av Evelina om att det var fest så jag och Erica springer till bussen och drar dit! Det var skönt drag och skönt folk. Bästa grannen var där så då behövde man inte oroa sig för att vara nykter! Drog hem runt tre eller nått , Landsberg slaggade hos mig och idag känner jag att jag kanske hade lite för roligt igår men värt var de! Nu ska jag tagga för match! Puss!


Natti natti

Vet att jag är sämst på att blogga men what to so liksom? Har varit i skolan idag! Drog sedan till Camilla och spenderade några timmar med henne. Sötan är sjuk tyvärr , men alltid lika trevligt att träffa min bebis. Mötte sedan upp Erica och har varit med henne hela kvällen! Ytters mysigt må jag säga! Slaggar hemma hos henne. Hon ska till skolan imorgon men jag och Oscar drar dit samtidigt lite senare eftersom att han också sover här. Iaf, precis när vi hade gott och lagt oss , dvs runt tolv eller nått (HAHA) , då smsade Robin så han kom till ericas hus så gick jag ut och snackade med honom i en timme eller nått. Alltid lika mysigt att träffa honom. Är iaf hos Erica nu igen, hon ligger och sover så ska också slagga nu hade jag tänkt! Imorgon blir det lite besök till Sjödal , bio och Singstar kväll?? Kanske?? Det löser sig. Pösssss


21.34

Var ju i skolan idag, läste mitt tal och grejer! Gick fett bra, pratade lite fort dock men var fett nervös så inte så konstigt. Höll nämligen ett tal om Erica. Men min lärare sa att jag var jätte duktigt så känndes bra. Efter skolan mötte jag upp Erica så drog vi och köpte donken och tog med hem till Erica. Chillade galet där resten av kvällen! Dock en promenad hem sedan och nu ska jag lägga mig i sängen och glutta på film tills jag somnar! Peace.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Heter då Emma Larsson, Cirkus femton år , eller ah fyller sexton i mars.Waow. Umgås typ alltid med mina vänner och annars så spelar jag innebandy. Spelar i djurgårdens damjuniorer , fett serri ni vet. but no. Bor i huddinge som förövrigt suger, alla vet allt om alla i storsett. Så huddinge kan äta mig. Går i tomtberga skolan 9A , gymnasiet och grejer efter sommarn. Ska söka östra men vi får la se hur det går. Nu vet ni lite om mig puuuuuuuuussssssssssssssssss!


challenge

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

♥ Dag 2 – Det här åt jag idag

♥ Dag 3 – fem sanningar om mig

♥ Dag 4 – Min dag

♥ Dag 5 – Någon jag aldrig kommer glömma

♥ Dag 6 – Något jag längtar efter

♥ Dag 7 – Det här hade jag på mig idag

♥ Dag 8 – en sak jag gör dagligen

♥ Dag 9 – Den här veckan

♥ Dag 10 – Vad hade jag på mig idag

♥ Dag 11 – Mina drömmar

♥ Dag 12 – Den här månaden

♥ Dag 13 – Det här upprör mig

♥ Dag 14 – Det här får mig att må bättre

♥ Dag 15 – Det här får mig att gråta

♥ Dag 16 – Favorit film

♥ Dag 17 – Mina rädslor

♥ Dag 18 – Det här saknar jag

Tog bort vissa för bli as många annars, men ska öfrsöka klara detta!

15.16

Skolan idag känndes fett lall, inga ordentliga lektioner.Jag skulle behöva plugga matte eftersom att vi har lallat bort två lektioner nu. Anita kommer inte vara glad. hohohooh. Sitte rjust nu i min säng och kollar på bröderna lejon hjärta och käkar mellis. Ska dra iväg på träning om nån timme eller mer. pööss

20.49

Hej ungdomar! Skolan idag rullade på bra. Råkade dock somna om så missade dom två första lektionerna , men kunde missat den tredje också för hade vikarie men hade skit kul på den lektionen så värt endå. Annars så chillade jag galet i skolan. Standard ni vet. Träffade Elin och Camilla efter skolan och sedan drog dom så då mötte jag upp Erica. Vi är hemma hos henne nu, camilla kom också hit precis typ så vi sitter och äter godis och kollar på i used to be fat på MTV hahahahha. Nu ska jag vara lite social så ni får njuta av lite bilder från dagen så länge! Puss!


Hataaaa!!

Hat till er jävla skithögar som gör att jag inte har vatten i min kran så jag får gå hem till bästa Evelina och dusch där och sedan gå tillbaka med en turban på huvudet!!!!! Blir lite tpl just nu....


14.52

gårdagen spenderades med erica framför massa film , godis och leeesk! ytterst mysigt må ja säga! Sov här också , så vi myste galet hela kvällen! Nu har jag fixat mig lite och ska snart gå och möta philip i centrum, sedan drar väl vi hem till mig. Ikväll ska jag , philip , erica , robin och jim bowla. Dom kommer ju förlora så får väl torka deras tårar efteråt. Kan vara lite jobbigt för dom men men. Får se vad som händer efter bowlingen. PÖÖÖSSSS

23.27

DEtta har varit en händelesrik dag, varit i skolan , hittat en jycke och tagit den till olis stationen (andra gången i mitt liv) , Varit med Erica , Mattias och isabelle hemma hos erica och haft trevligt! Varit hemma en stund , drog ut på en kvälls promenad med robin. Lyckad dag endå.
HAHAHA älskar dom två sista bilderna!

längtar!!!!!!!!!


22.51

Träningen gick inte bra alls, dock inte mitt fel men det var fan KAOS. Inte kul, efter träningen drog jag , alexia , malin och lövet till donken i centrum. Sedan drog vi och kollade på semi final i DM , Huddinge ik mötte djurgården. Självklart vann DIF. Drog sedan hem och nu har jag tagit en as skön dusch , rakat benen osv och efteråt smörjt in mig. Man känner sig så fräsh efteråt! Hade tänkt krypa till sängs och smsa lite och kanske kolla på film sedan sova! Imorn har jag ingen tyska så börjar 9.10 weehooo. Skulle igentligen träffa Jesper imorn men han har träning så då skiter vi i det hahha , så har inga planer imorgon! (this goes out to you erica!!!)
mina pluttenuttisar

tidsfördriv

1. Tre saker om dig själv du är stolt över:
inget atm

2. Som vän är du?
den man typ aldrig har tråkigt med men ger också bra tips och är bra att snacka med

3. Är du bra på?
innebandy ? (hoppas jag)

4. Är du avundsjuk?
inte ofta

5. Öl och pilkastning eller discomusik och dans?
discomusik och dans

6. Tränar du? Isåfall vad och hur ofta?
innebandy

7. Det första du gör på morgonen?
snoooooze

8. Hemlig “förälskelse” – typ skådis eller annat “oskyldigt”?
sean malik , taylor lautner , inte direkt hemlgit hahha

9. Pratar du med dig själv?
händer la

10. Mest märkbara tantvarning?
de är fan doften som avgör

11. Vad skulle du vilja göra mer på din fria tid?
jadu , resa? fan ignen aning

12. Något nytt projekt på G inom snar framtid?
öh nej

13. Nåt du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?
flytta hemifrån.....

14. Det bästa med att ha barn:
man har gjort dom själv? fan vet jag, jag har inga!

15. Är du pinsam ibland? När?
jaa men sånt bjuder man ju på

16. Person som du avskydde i skolan?
går i skolan men finns la nån

17. Hångel på första dejten?
ahrå

18. Din bästa killkompis?
Robin? Fabian? Jim?? jim va förr iaf men nu är det nog antingen robin eller fabian

19. Vad gör du på helgerna?
spelar match , är med tjejerna , festar

20. Livsdröm?
just nu? flytta hemifrån , bli rik


15.18

Skolan idag var la sådär! Lite seg! Fick tillbaka mitt so rov, fick VG! Fett nöjd! Isabelle hoppas du är stolt över mig! Efterksolan var jag med wendela en liten stund, drog sedan hem! Och nu sitter jag i min säng och lyssnar på muuuusik. Ska dra på träning runt fem och efter träningen dra och kolla på match , fett segt när man igentligen hade andra mycket bättre planer men men! Nu ska jag dricka fanta och dö en stund. PÖÖÖSSSSS
HEJ HEJ!

19.37

Dagen var helt okej i skolan , imrogon får vi tillbaka våra so prov! Galet nervös! Vill få så jävlabra på detta prov assååå! Kommer bli så besviken annars. Efter skolan drog jag hem så kom isabelle till mig så chillade vi galet, drog sedan och körde zumba tillsamans med Evelina också vid sex! Det var helt okej sådär , inget extra men bra med träning! Är hemma nu och har precis käkat middag , tänkte shoppa in i duschen snart!
bild från nyår!

23.27

Spenderade eftermiddagen med Erica , vi har bestämt att åka till peace and love i sommar! Galet taggad! Massa som ska dit! Jag och Erica fick även sällskap av Andy en stund. Mina fina ris ungar! Drog på träning runt åtta och kom hem nu för en stund sen. Lagom segt men imorn är det skola så dags att sova!
Älskar dig min man Erica!


@ skolan

Hej sitter i skolan och lökar, har engelska nu sedan so prov sen slutar jag! Soft! Efter skolan ska jag handla nått gott och sedan ska jag dra hem och kolla på film tror jag! Senare blir det träning! Sound awesomeeeee. Började även skriva mitt tal på svenskan idag, ska skriva om Erica! Mihihihi.
Bilder från nån minut sen!


veckans planer, ungefääär

Måndag: skola, tjejerna? , innebandy träning
Tisdag: Skola, Zumba med evelina , hem och chilla röven av mig
Onsdag: Skola , träning!
Torsdag: Skola , vara med jesper kanske!
Fredag: Skola , förhopningsvis party!
Lördag: förmodligen bowling med jim , robin, philip och erica!
Söndag: Match , pllugga?

22.49

Vi vann över värmdö med 5-4! Gjorde ett mål och är galet nöjd över det, fan längesen jag gjorde mål! Efter matchen fick jag skjuts till centrum av Evelinas pappa, tack! Mötte upp camilla så köpte vi donken , mötte upp micke och sedan köpte camilla chips och dip. Sedan gick vi hem till Camilla och kollade på film. Cozy times! Kom hem för en stund sen och har duschat, nu ska jag plugga lite sedan sova! Börjar tio i tio imorgon! Sköööönt! Pööössss
storvreta ♥

hej 2012

Under 2011 har du:

Druckit alkohol? - Ja
Däckat? - Ja
Spytt? - Ja
Varit full? - Ja
Rökt vattenpipa? - Ja
Fått ett sugmärke? - nej
Gjort ett sugmärke? - nej
Har haft oskyddat sex? - Nej
Har haft skyddat sex? - Ja
Blivit påkommen med sex? - nej
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - jaa
Kysst en främling? - Ja
Gjort något dumt? - Ja
Gjort något som du ångrar? - Ja
Strulat med ditt ex? - vilket ex?
Kysst en kille i klassen? - Nej
Sagt nej till sex? - Ja
Fixat dig i timmar? - jaa
Gråtit inför mer än 10 personer? - Ja
Smygit ut? - njaaa
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - vilket av dom ALLA??
Sovit brevid någon av samma kön? - Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - nje
Gråtit dig till sömns? - Ja
Gråtit framför någon du älskar? - Ja
Har haft sex på en strand? - Ne
Kysst en tjej? - Ja
Vaknat av att du gråter? - nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - nej
Slagit någon på skoj? - Ja
Blivit slagen på skoj? - Ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - Ja
Varit på sol semester? - Nej
Badat i havet? - ja
Har haft snöbollskrig? - Nej
Sett en hel fotbollsmatch? - jaa
Inte sovit på en hel natt? - Ja
Varit på sjukhuset? - jaa tror det
Sovit i över 12 timmar? - Ja
Sett en film mer än 10 ggr? - tror de
Tagit någon på röven? - Ja
Lärt känna någon via internet? - Ne
Velat dö? - nej
Fått ett IG? - jaa
Åkt buss i över 10 timmar? - sammanlagt lär jag ha
Varit ute en hel natt? - Ja
Blivit tagen av polisen? - Ne
Skällt ut en lärare? - halvt
Svikit en vän? - vet inte

Dageeeens


11.57

Mina föräldrar väckte mig jätte tidigt för att vi skulle sjunga för niclas,vilken del av jag var på fest igår förstog dom inte? Då väcker man inte nån vid tio....Arghhhh......
Men typ vid ett så kommer det gäster dvs släkt och vänner. Inte sådär jätte taggad på att träffa släkten när man hade roligt igår.
Jag har faktist pluggat lite idag , kommer typ inte hinna det idag så passade på när jag fick en liten lucka i schemat! Har geografi prov imorn, blöööööö.
Ikväll vid sex så har jag match så när gästerna har dragit blir det att kubba tillmatchen ,vi ska krossa värmdö förövrigt. Viktig match!

haha älska vår nya lärare!


GRATTIS BRODER AKA NICLAS LARSSON 19 ÅR!!


02.49

Kom nyss hem , festen var is nice! Tog dock inte en enda bild! Får hoppas att det dyker upp några på facebook! Nu ska jag äta godis och slagga! Pussssss

15.03

Igår rökte jag , camilla , erica , isabelle , elin och micke VP hemma hos camilla! De var fett soft , typ lyssna på musik. Sen skulle jag rädda camilla lite så slaggade där hahahah , im a hero you know. Gick upp vid tio idag och åkte på match , as nice att när man nästan är framme så får mabn redan på att matchen är inställd. GAAAH!! Men ah är iaf hemma nu , har städat rummet och ska gå till camilla nu! Ikväll blir det lite röj i tulllinge! Puss!

skulle upp för en timme sen typ

Det där med bloggandet gick väl sådär men nu så! Lär bli fler mobil inlägg för det är lättare när jag är i skolan osv. Men idag var jag i skolan , kunde dock slaggat en timme längre eftersom jag inte hade någon tyska men men! Dagen rullade på bra och efter skolan drog jag till centrum och mötte upp camilla. Vi traskade hem till cissi där även Erica och isabelle var. Kollade på filmen försvunnen och umgicks. Kom hem nu ungefär, fick skjuts hem av Ericas pappa! Åh älskar Erica och hennes familj! Världens underbaraste människor! Man är alltid så välkommen där hemma! Imorn är det skola , ska dock ha friskis och svettis på morgonen men jag är riktigt taggad! Jag vill köra gärnet, sedan ska jag börja gymma igen. Har ju ett gymkort som aldrig används. Tränar dock tisdagar och onsdagar redan men ska prata med evelina om vi kan komma överens om att gymma på typ tisdagar? Vore bra att få lite muckler också! Imorn är det fredag också btw! Wieeeeee , ska vara med brudarna och vad vi hittar på vet man aldrig. Och annars då? Jo jag mår bra, är lite splittrad , ena sekunden älskar jag livet och andra sekunden så mår jag piss. Men vad ska man göra liksom, är man dum som jag så är man. GAH! Okej ni får ha det så bra pööööööss!

Allt jag en gång hade chans att få har jag nu förlorat


@ skolan

Jag kräks redan på skiten


16.45

Har verkligen bara chillat dom senaste dagarna! Umgåtts med mina fina vänner och myst! Känner att det är exakt vad jag har velat göra! Har fått lite för mycket av det goda , speciellt på nyår. Därför är det toppen att man har fina vänner att umgås med! andy har kommit hem nu också så har varit med han lite! Skolan börjar på tisdag, dags att satsa! Är hemma hos cailla och kollar på när hon städr, hahahah intressant faktist. Ska ta tag i bloggningen när skolan börjar! puuusss!!

01.37

Natten 3 till 4 tror jag det blir? bestämde jag , camilla , isabelle och erica att vi skulle ha kul! Och kul hade vi tills vissa spårade lite men mer ord om det bör ni nog inte få reda på! Men jag var nöjd när jag fick se hockeyn, dock var väl dom andra som kollade på tv då dvs therese, oscar och lillen lika nöjda hihihihi. Men sverige vann ju! VÄRT! Jag , isabelle och erica slaggade hos erica. Isabelle sov väl lite mer än jag och erica men men! På morgonen drog vi hem till mig och åt frulle! Sedan drog jag och erica till centrum medans isabelle drog hem, vi uträttade lite ärende och avslutade på subway! yeah buuuudddyyyy! Drog till camilla sen och var där tills min träning, hade träning soom var helt okej. Vi var fett få dock.
Efter träningen drog jag hem och duscha och fixa mmig, fick sedan skjuts hem till erica där hon och jag mös med julmust och popcorn! vi fick senare sällskap av therese och oscar. Dom turturduvorna sminkade varandra och höll på, hahha fint blev det ju iaf!
Nu ska jag göra nått annat än det här iaf, pöösssss

frullleeee

kvällen började ju bra iaf HAHAHAHAHAHHA (internt)

hockey + öl = manligt = JAG

pigg tjej ♥

men hej!

jag med Bejbs von sjödal , STATUS!

so what we get drunk ?

Igår fixade jag naglarna hos Ia vid elva! Dom blev super fina! Tack Ia! När jag var klar där åkte jag tillbaka till huddinge och hämtade mina saker och sedan åkte jag hem till Erica och fixade mig där! Therese hjälpte oss som tur var! Annars kunde det gått snett! Vid sex så drog v till camilla och käkade där och hade fett trevligt. Micke kom dit också så förade vi. Vid tio så åkte vi till tullinge hem till Cornelia som hade fest! Det blev as nice och även fast jag trodde att jag skulle ha fett trisst för att en viss person var där så löste allt sig! Allt löser sig om man bara pratar! Men det var fett nice hos Cornelia , skönt folk osv! Vid fyra eller fem så drog jag , camilla , erica, zebbe , jesper och alle hem till alle  och slagga där! Fett snällt! Jag ville se på hocken men dom ville annat dom tråkiga ungarna! Men vi alla sov väl några timmar var, vissa på toalett golvet andra i en säng! Mamma och pappa kom och hämtade oss vid ett idag, wehooo, hem till huddinge och äta donken körde vi på! Nu är jag fett slö och gör ingenting, men är det dagen efter nyår så är det. Nu ska jag hem till Erica tror jag! Pusssssss

RSS 2.0