Onsdag!

Idag var det skola som gällde , hände inte så mycket. Efter skolan drog jag dirr till Huddinge och mötte upp Camilla. Vi tog en promenad till gymmet där kondition och mage stog på schemat idag. Gick riktigt bra!
Fredde kom och hämtar oss sen så fick jag skjuts hem , duschade och käkade. Mötte sedan upp Fredde, Elin och Camilla så drog vi till Camilla oc kollade film och myste lite. Nu är jag hemma och tänkte precis sova. Imorn är det Isabelle födelsedag! Så efter skolan ska vi samla ihop gänget och fika! Kan passa på och gratta mitt hjärta redan nu som fyller 17 år! Inte långt kvar till arton nu! Jag älskar dig Isabelle <3
Sen imorn kväll ska jag på ett gympapass med Johanna och Johanna. Taggad till tusen faktist! Puss!
(Bjuder på en bild på mig och Camel efter gymmet)


Min helg!

Fredags: firade först finaste Linnea som fyllde arton år! Hade lite tjejmiddag på hard rock café , blev massa gott att käka! Sedan skulle alla arton åringar på krogen så då rörde jag mig mot Huddinge där jag drog till Fredde och började kröka. Sedan drog vi på fest hemma hos Durge! Runt halv sex däckade jag , Camilla och Fredde hemma hos Fredde!
Lördag: bakis häng hos Fredde , sedan drog jag och Camilla hem till Camilla och fixade oss lite. Blev sedan hembjudna till Mickis på lite förkrök sedan vankades det fest i fullersta hos en kille som heter Marcus! Hade riktigt roligt! Fick skjuts hem av Fredde runt halv fem , drog i mig lite chips och dipp innan jag somnade.
Söndag: Cissi kom hem till mig och sedan kom Fredde och hämtade oss , så plockade vi upp Camilla sen drog vi till gurras farmor där det blev lite bil meck. Käkade sedan middag hos Fredde , på kvällen övningskörde jag lite sen hängde vi lite med gurra och Hanna innan alla drog sig hemmåt!
Idag då: försov mig så missade skolan , hade bara en lektion endå så det var lugnt. Träffade sedan Camilla vid halv två när hon slutade. Drog hem till henne och kollade lite film och käkade nudlar. Vid fyra hämtade Fredde mig så drog vi till Friskis och Gymmade! Ben och mage gällde idag. Nu börjar hård träningen säger jag bara! Jag och Fredde drog hem till mig sen så tog jag en dusch och så slängde vi i oss lite mat. Just nu är vi hos Camilla , myser framför Johan Falk! Snart blir det hemgång och imorgon är det skola som gäller! Slänger upp lite bilder från helgen också. Puss!


Nov. 18, 2012


Blogg

Yooo. Orkar inte berätta om hela helgen men har varit med mina tjejer , festat och haft det ällmänt kul!
Idag iaf så smsade Fredde mig och ville ha pannkakor så då hämtade han mig så drog vi till Coop och köpte smet , grädde och sylt! Sedan drog vi hem till han men vi plockade upp Camilla på vägen också. Så gjorde mäster proffset på pannkakor lite pannkakor (jag såklart?) , mummmmsss var det!
Efter det vankades det säng mys och så kollade vi på vem vet mest. Satan va kul det är , jag ska lätt vara med i det när jag blir arton! Skulle äga sönder!
Efter det bestämde vi oss för att dra till flottsbro och sladda lite med var lite bilar där så jag kunde inte det då, men då drog vi till Heron och käkade middag och sedan kollade vi på den nya paranormal filmen. Tror att alla gick hem med lite kiss i trosan för jävlar vad läskig den var , men riktigt bra faktist. Sen blev det lite Volvo häng med gurra , Hanna och Cissi också! Nu är jag hemma och ska kolla på one tree Hill och slagga hårt! Kan bjussa på lite bilder från helgen också. Puss !


Sitting on the bus

Tjoo mina gäris , skolan idag gick faktist riktigt bra! Känner att jag har börjat satsa mer nu! Det behövs! Förutom naturkunskap provet som gick sådär så har jag köttat gärnet!
Nu är jag påväg hem , Fanny klev precis av bussen så är flone nu. Erica kommer till mig när jag kommer hem sedan vankas det romantisk middag med min kära pappa , sushi ska det bli! Varit sugen på det i flera dagar haha! Ikväll blir det antingen fest eller mys kväll. Har inte bestämt mig riktigt. Puss på er folket !


Här sitter jag på toan i min starwars tröja och lever livet, helt loco


Brist på liv

(Önsketänkande) nu ligger jag i min alldeles ny bäddade säng och smsar med min pojkvän! Åh så mysigt! Kollar på one tree Hill på min nya tv gör jag också! Träningen gick super bra och jag kunde inte älska livet mer än vad jag göra nu! Kyss på er!
(Verkligheten) ligger i min ytterst ombäddade sen och smsar med ingen , kollar på one tree Hill på min data som kommer från vikinga tiden som förövrigt buggar sönder. Träningen gick piss och jag hatar livet. Hejdå


Hehehehhe

Efter ett misslyckad utvecklingssamtal och ett skönt plugg och slapp häng hos Cissi med Fredde, Camilla och Elin sitter jag nu på tåget påväg till träningen. En redbull i handen och mac miller i öronen, kan inte bli bättre. Eftersom skolan går åt helvete får jag hoppas att innebandyn går bättre även fast jag hatar det just nu. Men men! Har nk prov på fredag så ska bli fokus på det nu i veckan och funtar på att ta en tripp till gymmet imorgon! Bloggar mer imorgon , puss på er sålänge!


Yo mc flow !

Fredde och Cissi kommer och hämtar mig snart så ska vi dra ner till centrum för Fredde ska klippa sig. Sedan vankas det twilight hemma hos Cissi! Inge plugg och ingen träning idag, behövligt! Hade engelska redovisning i skolan idag , könndes helt okej. Skönt att ha det gjort iaf. Ah men puss och hejdå på er!


Godmorgon!

Ska strax rulla ner mot centrum för att möta Niklas och ta sällskap med honom till skolan! Har en stor redovisning på engelskan idag med Fanny och Calle , kommer gå åt helvete.
Efter skolan har jag inga planer! Peace.


Nu vankas det bloggning!

Tänkte köra igång bloggningen lite faktist! Kan berätta om min helg! Den var lagom ur flippat sådär , i fredags kom brudarna hem till mig så vankades det haloween sminkning för hela slanten! Lite middag fick vi även i oss! Sedan rörde vi oss mot camilla och började kröka lite (mycket). Sedan fick vi skjuts av Robert till Lyran där det vankades fet fest! Det var kul så länge det varade men det slutade med att jag däckade i skogen! Så kan det gå haha! Måtta och jag är ju inte så jätte bra vänner som sagt. Men Fredde fixade taxi åt mig hem så jag kom hem i tryckt förvar! Tack som fan! ÄVen till mina brudar som letade efter mig haha , att lägga mig vid skogen kanske var bland mina sämre ideer haha! 
Igår så var vi på alkoholen igen , fast nä inte direkt faktist. Först vankades det kebab och bakishäng med erica , camilla och fredde. Men på kvällen klädde vi ut oss och drog på lite party med våra kära vänner Patrik och Carlos. Själva festen var inte så kul skulle jag påstå men det var värt att få träffa min kära vän Patrik igen! Kom hem runt kvart över två kanske då jag hade ett ytterst flyt med tåg och buss! 
Idag så var tanken att jag skulle plugga , vilket jag lyckades med lite halvt. Men tyckte det var roligare att dra ut med fredde och Erica. Drog först till röda cafeet där jag fick övningsköra , har gjort det några gånger nu så börjar få någorlunda grepp om det faktist! Kul som fan är det iaf! Sedan åkte vi till flottsbro där jag fick sladda för första gången! OPPA. Gick bättre än vad jag trodde , och nu förstår jag varför alla tycker att det är så himla kul haha! Sedan drog vi till coop och köpte redbull , sedan hyrde vi film och köpte pang och drog till Erica och kollade på film , käkade och myste! Filmen vi hyrde var House of wax för keff som jag är hade inte sett den hehe! Helt ok var den tycker jag! Imorgon är det skolaaa , wööööööw! Äsh , ska bli lite små kul att träffa mina gäris faktist. Ska stanna i skolan och plugga , sedan ska jag hem och käka och sen när fredde har tränat klart ska han hjälpa mig och plugga innan jag har träning! Sånt uppskattas som fan! Blir säkert lite mobilbloggning imorgon! PUSS

RSS 2.0