Blogg blogg och blogg!

Grannen ovanför tyckte att jag skulle blogga lite så varför inte?
Vad har hänt sen sist då undrar ni såklart. Inte så mycket faktist , innebandyn rullar väl på , skolan går bra och vännerna är kvar. Så nu kan ni andas ut.
Idag var jag i skolan som vanligt. Hade idrott som första lektion , fy fan säger jag bara. Värsta konditions passet. Skulle springa och jaga varandra runt och runt som små kaniner och självklart springer en kille från sabe klassen ikapp mig men istället för förbi mig så springer han på mig så både han och jag ramlar. Lagom stelt sådär , men kännde att jag lättade upp stämningen lite när jag drog skämtet "han fick mig på fall" , åh va bättre det blev. Hhahah NOT. Aja YOLO. Imorn blire till att fira Camilla , hon fyller ju år på onsdag! Sjukt taggad asså! Blir först middag och Camilla och lite förkrök sen lär det vankas fest!
Har inte så mycket mer att dela med mig av men kan bjuda på lite bilder från mina senaste dagar/veckor.
Puss !


hola min hola!

Tjaabbaa folket , har varit sjuk sen i tisdags! Men är tillbaka på banan nu så imorn är det fredag och då blir det skola för min del. Blir faktist skönt att komma tillbaka till skolan , det suger erkligen att bara sitta hemma! Har program dag i skolan endå så tror inte att det blir så jobbigt haha! 
Efter skolan hoppas jag att nån vill äta middag med mig? Måste nog hem först och fixa mig lite först. Men sen lite senare så blir det lite förkrök hos Camilla och sen lär det väl bli fest tror jag! Har litegrann lovat mig själv att ta det någolunda lugnt med alkoholen , men ja det lär väl gå åt helvete. We will se! PUSS
Ta mig tillbaka till P&L och Mac miller <3

Gårdagen!

Förkrökar hos Camilla ! Fick även sällskap av Mathias , Carlos , Patrik , Fanny , Elin och Ella ! Vi förkrökade tills ungefär halv tolv då äntligen Rick och kim kom och hämtade oss , det tog sin lilla tid! Då drog vi på fest i Snättringe i an as fet kåk! Skönt folk och skön stämning! Riktigt kul var det faktist , men som vanligt med Huddinge fester som kommer det alltid en eller två man inte är as taggad på att träffa så runt fyra fick jag skjuts hem av Robert! Tack :)
Idag är det söndag , jag har match idag mot Högalid. Eller ah det är träningsmatch. Hoppas det går bra !
Sedan får vi se vad som händer ska nog träffa Cissi som jag inte har träffat på jätte länge! Puss !!


RSS 2.0